Όροι & προϋποθέσεις

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστότοπου ivpharm.com (ο “Ιστότοπος”) και τη σχέση σας με την Βλαχοστέργιος Ν. Ιωάννης  (η “Εταιρεία”). Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά καθώς επηρεάζουν τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με το νόμο. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

Χρήση του Ιστότοπου

  1. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο, συμφωνείτε να υποχρεούστε σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.
  2. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα.
  3. Συμφωνείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλα τα έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου.
  4. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να τροποποιήσουμε ή να αποσύρουμε προσωρινά ή μόνιμα τον Ιστότοπο (ή οποιοδήποτε μέρος του) με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς και δεν θα ευθυνόμαστε απέναντί σας ή οποιονδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε τροποποίηση ή απόσυρση του Ιστότοπου.

Παραγγελία από εμάς

  1. Με την τοποθέτηση μιας παραγγελίας μέσω του Ιστότοπου μας, εγγυάστε ότι είστε νομικά ικανοί να συνάψετε δεσμευτικές συμφωνίες.
  2. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και επιβεβαίωση της τιμής της παραγγελίας.
  3. Οι χρόνοι αποστολής μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και υπόκεινται σε οποιεσδήποτε καθυστερήσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις των ταχυδρομικών υπηρεσιών ή σε περιστατικά ανωτέρας βίας, για τα οποία δεν θα ευθυνόμαστε.
  4. Για να συνάψετε συμβόλαιο με την Βλαχοστέργιος Ν. Ιωάννης, πρέπει να κατέχετε ένα έγκυρο πιστωτικό ή χρεωστικό κάρτα που εκδίδεται από τράπεζα που είναι αποδεκτή από εμάς.

Τιμολόγηση και Πληρωμή

  1. Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ όπου είναι εφαρμοστέος.
  2. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται στον Ιστότοπό μας. Λαμβάνουμε σοβαρά την ασφάλειά σας, και τα στοιχεία σας κρυπτογραφούνται για να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη.
  3. Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση και θα καθαριστεί από τον λογαριασμό σας κατά την αποστολή της παραγγελίας σας από την Βλαχοστέργιος Ν. Ιωάννης.

Αποστολή

  1. Οι χρόνοι παράδοσης που παρέχονται είναι εκτιμήσεις μόνο και ξεκινούν από την ημερομηνία αποστολής. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις προκαλούνται από ταχυδρομικές καθυστερήσεις ή περιστατικά ανωτέρας βίας.
  2. Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή κατά την παράδοση. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά των αγαθών μετά την παράδοση.

Επιστροφές και Επιστροφές Χρημάτων

  1. Ελπίζουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών μας.
  2. Οι επιστροφές θα εκδοθούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής μετά την παραλαβή του επιστραφέντος αντικειμένου στην αρχική του κατάσταση.

Πνευματική Ιδιοκτησία

  1. Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στον Ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ήχοι, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, ανήκει στην Βλαχοστέργιος Ν. Ιωάννης ή στους προμηθευτές περιεχομένου της και προστατεύεται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

  1. Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις θα διέπονται από και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και εσείς παρέχετε εδώ την αποκλειστική δικαιοδοσία στα ελληνικά δικαστήρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας από την ενότητα “Σχετικά με εμάς”.